به گزارش قدس آنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مسعود رضوی با بیان این مطلب که از ۶ اسفندماه سال گذشته، با دستور ستاد مبارزه با کرونا بازارهای سیار به طور کامل تعطیل شده بودند، اظهار کرد: بدون شک بازار روز در جوامع شهری امروزی چه در کلان شهرها و چه در شهرهای کوچک مشتریان خاص خود را دارد. تنوع کالا، کاهش قیمت کالا، تثبیت قیمت ها و حذف واسطه ها از جمله ویژگی های این نوع بازارها است.
وی افزود: فعالیت بازارهای سیار در مشهد به طور روزانه با سه هزار غرفه دار در قالب پنج هزار و ۲۰۰ مجوز صورت می گیردو علاوه بر ایجاد زمینه های کسب و کار خرد، نقش به سزایی در اشتغال زایی، حمایت از مشاغل و تولیدات داخلی داشته است.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد بیان کرد: فعالیت این بازارها از حیث پراکنش مناسب به فراخور ایام هفته و عرضه تمامی اقلام مورد نیاز خانوارها اقدام بسیار خوبی است و سبب ایجاد فرصت کسب درآمد برای افرادی که امکان استفاده از فضاهای تجاری را ندارند و تهیه مایحتاج شهروندان با قیمتی مناسب می شود.
رضوی خاطرنشان کرد: با مناسب تر شدن شرایط، فعالیت مجدد این بازارها منوط به رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش در هنگام کار و همچنین عدم دریافت و پرداخت وجه نقد در تعاملات غرفه داران با مشتریان آغاز شده است.
وی اضافه کرد: پس از پیگیری های صورت گرفته در زمینه بازگشایی مجدد بازارهای سیار، با هدف حمایت از کالای ایرانی، توسعه مشاغل خانگی و خود اشتغالی بانوان؛ در صدد ایجاد بازاری با محوریت صنایع دستی و هنر ایرانی هستیم که امیدواریم تا پایان نیمه اول سال به بهره برداری برسد.
انتهای پیام /
نظر شما